Szellőző Művek Kft
Cím:1116, Budapest Építész u. 8-11.
* : 1465, Bp. Pf.: 1747
( : Ügyvezető igazgató: 2045-972
FAX: Kereskedelmi iroda: 2045-952, 2045-973

English

Szakszerűség, gyorsaság, megbizhatóság a légtechnika és a környezetvédelem terén

A cég 90 éves szakmai tapasztalatait az 1994. október 1-vel alapított Szellőző Művek Kft. viszi tovább. Mérnöktanácsadással, gyártással, szereléssel, kulcsrakész átadással és szervizzel áll megrendelői szolgálatára.

Kielégíti a lakossági, a kisüzemi és nagyüzemi igényeket, mindenekelőtt a ventilátorépítés, a porleválasztás, a zaj- és rezgéscsillapítás, hőhasznosítás, hőenergia megtakarítás terén.

Vállalkozik a legigényesebb bel- és külföldi ventilátorok, porleválasztók és ilyen rendszerek szervizére, folyamatos üzembentartására, valamint saját és más cégek által korábban gyártott gépek, berendezések felülvizsgálatára, felújítására és szervizére is.

Készséggel vállalkozik a szakmához közelálló egyedi fejlesztések tervezésére, kivitelezésére, szabadalmak megvalósítására. Erre biztosítékot nyújt szakembereink tapasztalata a helyszíni, valamint a laboratóriumi mérések és a mérnöktanácsadás terén.

Több évtizedes hegesztő kultúrája lehetővé teszi az igényes hegesztett szerkezetek gyártását is.

Közel ezer, tipussorokba rendezett terméke mellett a különös igényeket egyedi tervezésű gépekkel elégíti ki.

Leggyakrabban keresett terméktipusai: a VH, VHf, NVH, KNV, KNH, KLIVENT, RV, HE, HIR, KVP, SH, TVN, ETA, TERMIN, radiálventilátorok, a FAK, AVPD, Falax, AVM-CS axiálventilátor, HTV hűtőtoronyventilátor, a MIVENT és MONOVENT, az új fejlesztésű ITAVENT tetőszellőző ventilátorok, valamint az SP, CM, MCB, TSJ porleválasztók. Ezek konstrukcióját, technológiáját továbbfejlesztette, hatásfokukat, zajszintjüket javította.